5 bai placate cu gresie care va vor uimi

In ultima vreme a aparut o mare varietate de spatii frumos decorate cu gresie. Gasirea unor modalitati unice si interesante de a folosi gresie in camere diferite, de-a lungul casei tale, este una dintre cele mai recente tendinte in designul interior.

In mod special, baile sunt accentuate in modele de tigla uimitoare care au atras atentia. Adaugarea de un pic de tigla pentru baie, pe podea sau pe pereti, este o modalitate foarte buna de a te juca cu spatiul tau pentru a crea un loc racoros, unĀ  aspect unic.

Introducerea unui pic de creativitate pentru gresia din baia dumneavoastra prin utilizarea de culori neasteptate sau de modele pot ajuta spatiul tau sa se simta racoritor, exclusiv si nou, ne informeaza website-ul www.clujnapocainfo.com.

 

Joaca cu modele

 

Un aspect clasic, cu o tenta moderna. O baie eleganta foloseste gresie si pe podele, si pe pereti. Lucioasa, gresia alba arata foarte bine si ca dale unice de podea. Asociate cu un ton mai neutru pe pereti, este o modalitate foarte buna de a da baii un aspect atractiv, dar destul de echilibrat.

 

O baie violeta

 

Folosirea indrazneata a violetului in baie face un spatiu unic. Atunci cand se utilizeaza gresie de culoare puternica, este OK ca aceasta sa faca pereche cu o oglinda rece si cateva accesorii distractive!

 

Menta si negru

 

In cazul in care sunteti inca in cautarea pentru unei combinatii de culoare, dar doriti ceva cu un echilibru mai mic, incercati sa utilizati o culoare stralucitoare, distractiv ca baza, atunci utilizati un ton mai inchis sau chiar unul neutru la culoare, pentru a incadra o placare mai colorata. In acest exemplu, o culoare de menta frumoasa este asociata cu un negru bazic. Combinatia este perfecta, deoarece este neasteptata, sofisticata si eleganta.

 

Imbujorata frumos

 

Aceasta baie de culoarea fardului de obraz este unica si minunata. Este spatiul feminin perfect pentru a obtine tonusul pentru a incepe ziua. Culoarea este subtila si discreta, oferind in acelasi timp o variatie de frumos in baia tipica, alba.

 

Traditionala dar cu un strop de modern

 

Aceasta baie place din cauza utilizarii inteligente de model. Este un mare exemplu de mod in care se poate adauga model de profunzime si interes pentru o paleta de culori la fel de simpla ca in alb-negru. Poate fi asociata gresia cu desene de arta, iar tu ai o minunata baie eclectica!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Name and email are required