Aspecte de care fiecare operator de service GSM Oradea trebuie sa aiba grija

Alege furnizori pe care te poti baza

Conecteaza-te in lantul de furnizare de unde poti sa ii spui furnizorului tau de piese de schimb sa ti le trimita prin curier sau cineva care calatoreste zilnic. Plateste-i. Niciodata nu cere ajutor pe gratis. Detine cateva din piesele normale precum baterii, ecrane etc pe stocul service-ului GSM Oradea.

Dar cine le va repara? Daca poti tu, foarte bine. Dar daca nu poti, invata. Nu iti poti permite sa angajezi un depanator care sa creada ca esti dependent de el. Trebuie sa simta ca ii oferi slujba lui, desi poti sa o faci singur.

Fa-ti inventarul de piese

Vrei sa te asiguri ca ai suficiente piese pentru a tine pasul cu comenzile tale. Depinzand de cat esti de disponibil, poti incepe cu 5-15 piese din fiecare obiect pe care vrei sa il repari. Acest lucru iti permite sa continui sa onorezi cereri in service GSM Oradea pentru clienti cat timp astepti mai multe piese.

Fa-ti inventarul de unelte

Acum ca ai toate piesele de care ai nevoie pentru a repara telefoanele alese de tine, trebuie sa te asiguri ca ai uneltele potrivite. Exista multe kit-uri de reparatii pentru telefoane mobile, dar fiecare dispozitiv necesita un tip si numar diferit de unelte. Este bine sa incepi cu uneltele de baza precum surubelnite, banda adeziva, foarfece si pensete. Acestea sunt cerintele necesare pentru reparatiile unui telefon. Daca iti incepi afacerea, trebuie sa incepi comercializarea si sa primesti clienti.

Cum sa iti promovezi service-ul GSM

Inainte sa te ocupi de publicitatea afacerii tale de reparatii telefoane, trebuie sa aloci timp pentru a-ti defini audienta vizata. Multi oameni fac aceasta greseala in primele stadii. Nu isi definesc audienta vizata, incep sa publice reclame si nu au suficiente conversii. Odata ce ti-ai definit clar potentialii clienti, este timpul pentru alegerea unor forme de strategii publicitare/de promovare care se potrivesc service-ului tau GSM Oradea. Acestea pot sa fie:

  1. Social Media
  2.  Recomandari
  3. Optimizare pentru motoruld e cautare Google
  4. Marketing prin e-mail
  5. Reclama pe Google Adwords sau Facebook Ads

Desigur ca va trebui sa ai un site web pentru ca lumea trece rapid la media digitala.

Ce tip de telefoane ar trebui sa repari?

Trebuie sa alegi ce tip de telefoane sa repari bazandu-te pe situatia demografica a locatiei tale. Cele mai usoare telelefoane cu care poti incepe sunt Iphone-urile, care necesita putin experienta si minimum de piese si unelte. In orice caz, telefoanele Android controleaza majoritatea pietei prin toate dispozitivele. Cele 3 branduri mari sunt Samsung, HTC si LG. Acestea necesita mai mult echipament si experienta pentru reparatii. Alta marca care primeste o mica parte din afacere sunt telefoanele Windows.

Intr-un alt articol vom acoperi totul despre cum poti sa incepi sa practici reparatiile fiecarui dispozitiv individual si unde poti gasi resursele pentru a-l repara. Pentru moment, exploreaza optiunile costurilor de unelte si piese asociate si afla care se potrivesc ce mai bine cu afacerea ta de service GSM Oradea.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Name and email are required