Barbati care nu stiu sa piarda

Relatie

Fie ca vorbim de pariuri, bani, dezbateri, job-uri, mandrie sau femei, exista barbati care nu stiu sa piarda. Din batrani se spune ca in viata castigi si pierzi, ca nu poti avea tot ce iti doresti si, cu siguranta, ca nu o sa ai veci ceea ce vrei daca nu faci nimic pentru asta.

Relatiile. Stim deja ca unele femei is piti, dar altele-s stilate, ca unele-s lenese, dar altele-s harnice, ca unele-s plangacioase, dar altele-s puternice si lucreaza la caracterul lor chiar si in somn. Parcursul unei relatii depinde de ambii implicati, controlul se imparte.

Scurta constatare. Daca femeia a avut vointa, rabdare si nervi sa-ti astepte tie maturizarea ce n-o sa apara niciodata, atunci cu siguranta va avea vointa, rabdare si nervi sa-ntoarca spatele si sa inchida o usa care nu duce nicaieri, odata ce realizeaza asta. Ai fost las si iti meriti soarta; a fost credula si-si merita soarta. Înceteaza sa compatimesti ca sa te bati tot tu pe umar.

Daca i s-au aprins uneia calcaiele dupa tine si tie dupa ea si v-ati iubit si v-ati facut planuri, dar ea raspundea cu nu stiu la intrebarea “Si, pana la urma ce-i cu voi?”, esti fraier. Daca ai facut-o sa stea cuminte dupa tine cand tu nu stiai ce vrei de la viata, esti fraier. Daca aveai impresia ca o sa tina pana la adanci batraneti, esti fraier.

Basmele au si in zilele noastre final fericit: fiecare pe drumul lui.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Name and email are required