Caut garsoniera de inchiriat

Garsoniera de inchiriat

M-am mutat de curand si caut o garsoniera de inchiriat. Am asteptat aceasta perioada fiindca stiu ca pretul chiriilor scade.

A trebuit sa ma mut de curand fiindca mi-am schimbat serviciul, iar familia mea a ramas in Bucuresti. De aceea, am decis sa ma mut intr-o garsoniera. Am stat doua luni la un prieten, deoarece am asteptat ca pretul unei garsoniere de inchiriat sa fie mai mic, mai ales acum ca s-au terminat perioadele cand vin studenti in oras sau elevi la liceu de prin comunele din jur.

Chiria unui studio

Am vazut ca pentru chiria unei singure camere trebuie sa platesc un pret comparabil cu cel din Bucuresti, adica undeva intre 100 si 200 de euro. Ce-i drept, sunt un pic mai mici preturile pentru o garsoniera de inchiriat in Craiova.

Ideea este ca as vrea si un cartier frumos, linistit, sa nu fie multa galagie. Caut, de asemenea, o garsonera complet utilata, mobilata, iar caloriferele sa aiba repartitoare. La fel, foarte important este sa aiba apometre, deoarece nu vreau ca intretinerea sa fie foarte mare, mai ales pe timp de iarna. Garsoniera de inchiriat

Locatia cand alegi inchirierea unui apartament cu o camera

In ceea ce priveste locatia, cred ca mi-as dori foarte mult sa gasesc o camera pe gustul meu aproape de centru, care am auzit ca este una dintre cel mai bine vazute locatii, mai ales ca are si un parc destul de mare si frumos.

Nu m-ar deranja insa nicio garsoniera mai la periferie, daca e aproape de o artera principala. In timpul liber pe care-l voi petrece mi-ar placea sa vizitez muzeele din oras, dar si alte obiective turistice.

Abia astept insa sa mi gasesc garsoniera de inchiriat potrivita si confortabila, la un pret bun, iar apoi sa ma apuc de plimbari prin oras. Si sa vad un meci de fotbal pe stadion.

Pretul garsonierelor

As fi, de asemenea, interesat, sa aflu si pretul cu care se vinde o garsoniera in acest oras, nu doar pretul garsonierei de inchiriat. Stiu ca piata imobiliara a traversat o perioada mai grea, in toate zonele tarii, iar preturile au scazut, insa acum a inceput sa isi revina. Daca inainte o garsoniera confort 1 costa chiar si 50.000 de euro, acum o poti gasi si la 30.000 de euro, deci este un moment prielnic pentru cei care vor sa faca o investitie. Dupa ce o cumpara, poate fi inchiriata, iar o parte din investitie va fi amortizata.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Name and email are required