Cum Sa Alegeti Cea Mai Buna Companie De SEO Pentru Dumneavoastra

SEO

OK, deci v-ati facut temele si ati acumulat cunostinte de baza despre SEO, si ati decis sa folositi o companie din domeniu. Ati identificat cateva si vi s-au recomandat una sau doua de catre asociatii dumneavoastra in afaceri. Acum…

Iata cateva intrebari-cheie (si cateva raspunsuri-ghid) pe care ar trebui sa le puneti unei viitoare companii SEO. De asemenea, am inclus link-uri catre cateva resurse respectabile si valoroase pentru a va ajuta sa va puneti la punct sau sa fiti la zi cu schimbarile in desfasurare in aceasta industrie…

  • Ce credeti despre structura tehnica a site-ului meu, continutul on-page si off-page si profilul de linkuri? Cereti-le sa faca cateva observatii despre acesti trei factori-cheie SEO care influenteaza vizibilitatea pe motoarele de cautare legat de site-ul dumneavoastra, in special construirea de link-uri noi. SEO
  • Ce tip de schimbari vor fi necesare pentru website-ul dumneavoastra si vor fi acestea observabile? Ar trebui sa va asteptati de la ei sa va vorbeasca despre schimbarile on-page si off-page. On-page va necesita includerea subtila a cuvintelor sau frazelor cheie vizate in locuri variate pe fiecare pagina, si schimbarea meta-datelor dumneavoastra, cum ar fi tag-urile din titlu si meta descrierile.
  • Stiu ca dezvoltarea unui profil de link-uri este importanta, cum veti dezvolta link-uri suplimentare pentru site-ul meu? Ar trebui sa cautati ca ei sa discute despre calitatea precum si cantitatea link-urilor, si despre un profil de linkuri echilibrat, incluzand publicarea lucrurilor unice in industria dumneavoastra pe website-urile de profil, articolele de tip ,,guest” pe website-uri relevante, un numar mic de directoare de inalta calitate gratuite si platite, website-uri locale, institutii guvernamentale sau educationale, si, de ce nu, furnizorii dumneavoastra.
  • Imi puteti arata exemple din munca dumneavoastra? Nu va deranjati cu referintele, nimeni nu va va furniza una rea. Doriti doar sa vedeti ca va pot arata exemple actuale ale succesului lor – fraze cheie scurte, competitive precum ,,reparatii de calculatoare” in loc de ,,reparatii de calculatoare pentru instalatorii stangaci”.
  • La ce crestere de volum de trafic este rezonabil sa ma astept, si in ce interval de timp? Sunt o multime de factori de luat in considerare, dar presupunand ca site-ul dumneavoastra este sanatos din punct de vedere tehnic si are continut original de calitate, ar trebui sa va asteptati la o crestere de 50-100% in traficul de calitate in timp de aproximativ trei luni si probabil mult mai mult daca campania nu merge dupa plan.

 • Ce fraze cheie credeti ca ar trebui vizate pentru website-ul meu? Nu e usor in timpul unei discutii initiale, dar ar trebui ca ei sa fie capabili sa identifice cuvintele cheie pentru industria dumneavoastra, si sa va informeze despre cat de competitiv este segmentul. Ar trebui sa discute despre analiza geografica si sa vorbeasca despre cuvintele cheie legate de bani – cum ar fi “cumpara”, “gaseste”, “intelegeri”, “obtine”, “compara”, “cel mai bun”, “ieftin” sau “lux”.
 • Cati oameni sunt in echipa dumneavoastra? Acest lucru va permite sa intelegeti daca aveti de a face cu o firma SEO mica, medie sau mare. Fiecare are puncte forte si slabiciuni. Firmele mici sau alcatuite dintr-o singura persoana pot fi grozave dar pot ajunge sa fie ocupate cu multi alti clienti lucrativi, sau se pot stradui sa tina pasul cu cele mai noi trend-uri. Firmele mari pot fi ca o fabrica de sosuri, amestecand SEO cu tot restul. Firma optimizare SEO
 • De cat timp faceti SEO? Aceasta poate fi o intrebare generala de pus, dar ati putea ramane surprins de raspunsurile pe care le primiti si modul in care vi se raspunde. Daca este mai putin de trei ani, continuati sa mai cautati.
 • Dintre toate companiile SEO de acolo, intr-un minut, de ce i-ati alege pe ei? Aici le oferiti sansa sa va cucereasca preintr-un discurs. Daca nu pot raspunde la asta increzatori, treceti mai departe…si veti ramane surprins cat de multi se vor impiedica la aceasta intrebare.

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Name and email are required