Cum sa alegi mese de ping pong second hand

Mese ping pong second hand

Sa cumperi mese de ping pong second hand nu este atat de simplu precum a cumpara haine sau mancare. Chiar si cele mai ieftine produse de acest fel de pe piata iti pot afecta bugetul in mod considerabil, insa de obicei sunt o investitie foarte buna. Deci, daca ai nevoie de o masa de tenis, iti voi prezenta cateva informatii importante de care trebuie sa tii cont inainte de a achizitiona una:

Scop

In primul rand, care sunt intentiile tale cand te gandesti la cumpararea unei mese tenis second hand? Este doar pentru uz personal, sau ai o sala de sport pentru care aceasta este indispensabila? In cazul in care mesele vor face parte dintr-o sala de sport, poate ca cel mai bine este sa te orientezi catre produse noi, de la magazine de specialitate. Indiferent ca te decizi sa cumperi second hand sau noi, cel mai bine este sa cauti firme de renume, care s-au dovedit a fi  durabile, dar si accesibile. Durabilitatea este cea mai importanta, mai ales daca echipamentul va fi folosit pentru o unitate comerciala. Cu cat mai multi oameni le folosesc in fiecare zi, cu atat mai mult ai nevoie de o calitate mai ridicata, care sa garanteze o viata mai lunga a produselor.

Mese ping pong second hand

Nivelul de aptitudine

Nivelul de aptitudine este de asemenea un aspect important, mai ales daca vrei sa cumperi o masa de tenis second hand din motive personale. Esti un jucator de tenis de masa profesionist, un colectionar sau un incepator? Trebuie sa tii cont de nivelul tau de pregatire atunci cand alegi ce vei cumpara.

Ca incepator, esti mai predispus la a face greseli si poate chiar vei deteriora masa in incercarea ta de a deveni mai bun. In cazul in care te decizi sa te apuci serios de acest sport si sa participi la competitii, este recomandat sa te indrepti spre echipamente clasice.  In acest moment ar trebui sa stii cum sa te ocupi si sa ai grija de acest echipament.

Spatiu

Ai un spatiu special amenajat pentru masa ta de tenis second hand, poate in garaj sau in gradina? Daca nu, un model ce poate fi strans si depozitat este cea mai buna solutie pentru tine. Cele mai multe mese au picioare cu roti, astfel incat sa le poti muta usor de fiecare data cand ai nevoie de ele.

Pret

Pretul este intotdeauna principala preocupare pentru majoritatea cumparatorilor de mese de tenis second hand. Cu toate acesea , pretul este mai mult decat costul oricarui obiect. Pretul este strans legat de relatia utilitate – longevitate. Un produs mai scump, care poate rezista ani de zile uzurii, este cu siguranta o alegere mai buna decat un produs ieftin, care va dura doar cateva luni.

Masa tenis folosita

In afara de durabilitate, ar trebui sa te mai gandesti si la utilitate. Analizeaza pretul in relatie cu toate caracteristicile pe care aceasta le ofera si daca intr-adevar ai nevoie de toate acele optiuni. Spre exemplu, anumite mese vor costa mai mult deoarece au roti si pot fi pliate pentru o depozitare mai simpla. Daca ti-ai amenajat un spatiu special pentru aceasta activitate , nu vei avea nevoie de aceste caracteristici, deci poti alege un produs mai ieftin.

O data ce ti-ai ales o masa perfecta pentru tine, ce se potriveste nevoilor si preferintelor tale, a venit momentul sa mergi si ca iti cumperi una. Fie poti merge la un magazin de specialitate cu o reputatie bine stabilita in domeniu, fie poti cumpara de pe site-urile specializate in care gasesti o oferta variata de mese de tenis second hand.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Name and email are required