De ce adora unele femei sa fie batute?

De ce

Chiar daca pare ciudat, in ziua de astazi sunt extrem de multe femei care prefera sa fie batute si umilite de catre: amanti, prieteni, sau de catre soti fara rost si fara scop.

Unele femei chiar adora sa se laude prin diverse cercuri de prieteni  ca au incasat ceva batai de la soti, amanti, prieteni si daca le intrebi de ce mai stau cu respectivul, vor incerca sa evite sa iti ofere un raspuns. Eu daca as fii fost femeie  si  as fi avut un prieten, sot sau amant violent fizic si psihic, l-as parasi instant!

Azi o injuratura, maine o palma, poimaine  un pumn in cap, in stomac, si uite asa unele femei se imbolnavesc de tot felul de boli si in cel mai rau caz din cauza unor lovituri extrem de puternice, se poate ajunge si la deces.

Din cauza unor soti, amanti sau prieteni violenti au de suferit si alte persoane, doar ca unele femei nu iau in socoteala si acest aspect destul de important. E trist cand vezi femei cu ochii umflati, femei care au cancer din cauza lovituriilor primite, femei care umbla pe strada in plina vara cu bluze si pantaloni si rochii lungi sa nu se vada semnele de pe maini sau de pe picioare, femei care poarta ochelari din aia imensi ca , lumea sa nu vada lovituriile primite la ochi , la fata.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Name and email are required