Dimensiunea ideala pentru o trambulina de vanzare

Exista diferite dimensiuni pentru o trambulina de vanzare disponibila pe piata, iar alegerea ta depinde de greutate, varsta si marimea familiei. Inainte de a te decide asupra unui produs anume este important sa alegi tipul potrivit astfel ca tu si familia ta sa aveti parte de distractie si bucurie cand o folositi. Intrebarea pe care probabil ti-o pui acum este cum sa selectezi modelul potrivit pentru familia ta?

trambulina de vanzare

Astfel de produse pot fi gasite in diferite forme: ovale, dreptunghiulare sau rotunde. Ele sunt, de asemenea, de diferite dimensiuni: mici, medii si mari.

Rotunde:

  • De 2 – 3 m – acestea sunt facute in mod special pentru cei care doresc sa cumpere o trambulina pentru copii si nu au foarte mult spatiu la dispozitie. Acesta dimensiune mai mica este ideala pentru o curte mica sau pentru familii cu copii mici. Dar, regula de siguranta pentru acest tip este sanu fie folosita de mai multi copii in acelasi timp. Deoarece este atat de mica, doi sau mai multi copii se pot ciocni cu usurinta unul de altul, ranindu-se reciproc.
  • De 3,6 m – Acest tip de trambuline sunt potrivite pentru familiile cu 2 copii care doresc sa se joace impreuna. Ele  nu sunt foarte mari, insa pot fi folosite fara probleme de 2 copii in acelasi timp sau de un adolescent.
  • De 4 – 4,5 m – acestea sunt cele mai mari si sunt ideale pentru adulti, animatori si profesionisti. Daca ai suficient spatiu in curte si suficienti bani in cont, acesta este tipul de trambulina de vanzare pe care ti-l doresti. Ele sunt mai confortabile si ofera mai mult avant decat variantele mai mici, si pot fi folosita de toti copii tai in acelasi timp (atat timp cat nu ai mai mult de 10). De asemenea, este ideala si pentru adultii care vor sa se distreze si sa practice diferite trucuri. Copii tai isi pot invita prietenii pentru a se distra impreuna. Partea buna este ca acest tip de produse sunt foarte durabile si au arcuri de calitate inalta, asa ca vor rezista mult timp de acum incolo.

trambuline exterior

Dreptunghiulare:

  • 2×3 m – Sunt portabile si pot fi plasate in gradina. Au suprafata mica asa ca nu ai  nevoie de mult spatiu pentru a le instala. O trambulina de vanzare de aceste dimensiuni este potrivita daca nu ai foarte multi bani sau mult spatiu la dispozitie.
  • 2,5×3,6 m – Acest tip ofera cel mai bun avant. Sunt ideale pentru copii cu varste cuprinse  intre 10 si 14 ani. Poti cumpara o astfel de trambulina daca copii sunt interesat de gimnastica si doresc sa isi imbunatateasca abilitatile. Ele sunt mai bune decat cele rotunde cu aceleasi dimensiuni, deoarece datorita faptului ca sunt mai scurte in lungime ofera un avant mai bun. Pot fi folosite de un adult sau 2 copii in acelasi timp.
  • 2,75×4,25 m – Varianta aceasta de trambulina de vanzare este potrivita pentru cei care se antreneaza pentru a fi gimnasti profesionisti. Ea ofera un avant mai bun si poate ajuta pe oricine sa isi perfectioneze abilitatile intr-un timp scurt; in plus, poate fi folosita de 2 persoane in acelasi timp fara a pune foarte multa presiune pe arcuri.
  • 4×5,20 m – Acest tip este pentru gimnastii profesionisti care se antreneaza pentru competitii. Ar trebui sa iei in considerare acest tip daca ai copii mai mari ce vor ca in viitor sa concureze in diferite competitii.

Daca vrei sa cumperi un astfel de accesoriu pentru copii tai, prezinta-le aceste informatii si lasa-i pe ei sa aleaga ce anume isi doresc. Insa, daca vrei sa le faci o supriza poti tine cont de faptul ca studiile arata ca fetele prefera sa aleaga o trambulina de vanzare dreptunghiulara in timp ce baietii prefera una rotunda.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Name and email are required