Izolarea sociala cand lucrezi intr-un studio de video chat

Viata unei fete care lucreaza intr-un studio de video chat poate duce la relatii tensionate cu prietenii platonici, cunostintele tale si membrii familiei. Stresul si izolarea pot duce la situatii dificile pentru fetele care lucreaza in aceasta industrie, asa ca este foarte important sa ramai conectata cu comunitatea online.

studio video chat

Gaseste momentul potrivit pentru a dezvalui cu ce te ocupi

Sa faci cunostinta cu oameni noi este intotdeuna stresant, insa este mult mai stresant cand duci acest stil de viata. Una dintre primele intrebari pe care o persoana noua ti le va pune este “Si, cu ce te ocupi?”. Pregateste-ti din timp un raspuns standard pentru acesta intrebare, astfel vei reusi sa eviti o situatie incomoda. Este alegerea ta cand sa impartasesti cu ceilalti ca locul tau de munca este intr-un studio de video chat.

Cauta un sistem de sprijin care sa te ajute sa faci fata stresului

La fel ca la orice alt loc de munca, sa lucrezi intr-un studio de video chat vine cu un anumit grad de stres asociat. Stresul se poate acumula in cazul in care nu exista in viata ta nicio persoana cu care sa impartasesti sentimentele prin care treci. Spre exemplu, daca esti singura sau daca provii dintr-o familie religioasa, acesti oameni care te-ar putea sprijini vor lipsi, oameni care in cazul in care ai avea un alt loc de munca ar fi alaturi de tine.

bani din video chat

Spune unui prieten de incredere

Chiar daca nu poti spune parintilor tai ceea ce faci, ai putea avea in viata ta un prieten de incredere cu care sa discuti despre stresul provocat de munca. Acesta poate fi un prieten mai vechi, o ruda apropiata sau poate chiar un frate sau o sora. Chiar si un singur prieten demn de incredere te poate ajuta mai mult decat sute de cunostinte platonice.

Evita totusi sa formezi o relatie nesanatoasa cu acesta persoana. Vorbeste deschis cu aceasta in cazul in care simti ca devine prea critica sau plina de resentimente. Sa imparti cu cineva informatiile sensibile din viata ta poate fi un mod foarte bun de a scapa de stres, insa se poate dovedi a fi prea mult pentru cealalta persoana. Nu lasa discutiile sa fie unilaterale, acorda tot atat de multa atentie problemelor prietenului tau precum si el acorda problemelor tale.

Interactioneaza cu fanii tai si celelate fete pentru a nu te mai simti atat de singura

Viata unei fete care lucreaza intr-un studio de video chat poate duce la sentimente de izolare si singuratate. Este nevoie de o anumita tarie de caracter si personalitate pentru a putea pastra secreta o parte atat de mare din viata ta. Sa nu poti impartasi aceasta parte a vietii tale din cauza unor probleme de confidentialitate poate fi destul de stresant. Pe langa asta, ceea ce adauga si mai multa presiune pe tine este stigmatul social care continua sa condamne acesta profesie.  Pe de alta parte, deschiderea unor fete cu privire la locul lor de munca poate fi benefica pentru ele.

hostess online

Multe dintre fetele care lucreaza pentru un studio de video chat sunt chiar izolate fizic, traind intr-un oras mic. Aceasta izolare poate sa fie chiar motivul pentru care s-au decis sa aleaga aceasta profesie.

Cauta forumuri si bloguri in care poti gasi persoane care se afla in aceasi situatie

Evident ca aceasta profesie nu ar putea exista fara Internet.  Acesta a oferit oamenilor din intrega lume oportunitati si i-a ajutat sa creeze conexiuni care nu s-ar fi putut intampla altfel. O fata care lucreaza intr-un studio de video chat se poate simti singura daca se gaseste in imposibilitatea de a interactiona cu cei mai apropiati de ea.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Name and email are required