La ce esti atenta cand cauti o sala de nunta in Brasov?

Locatie nunti

La scurt timp dupa ce un cuplu se logodeste, nu numai ca primeste un milion de urari de bine, dar primeste si intrebarile inevitabile: cand si unde? Raspunsurile nu sunt intotdeauna ata de usoare pe cat s-ar dori. S-au dus zilele in care un cuplu ar alege singurul loc de desfasurare al nuntii din Brasov, si apoi sa verifice sarcinile de pe lista de planificare. Deoarece numarul de optiuni pentru nunta este acum infinit, cuplurile trebuie sa se gandeasca la o gama larga de intrebari inainte de merge mai departe sa selecteze spatiul lor. Alegerea unui loc de nunta poate parea o sarcina care consta doar in simpatizarea sau nu a unui spatiu, dar in realitate este mult mai mult de luat in considerare decat atat.

Iata cum sa incepi cautarea unei sali de nunta potrivite:

Cu toata emotia si surescitarea ce vine odata cu primele stadii ale planificarii nuntii, este foarte usor pentru un cuplu sa vada un local, sa fie impresionati si sa semneze contractul. Desi poate parea lipsit de importanta, amintindu-ti sa iei in considerare logistica, de fapt te poate scuti de dureri de cap mai tarziu. Totul incepe cu numarul de oaspeti care trebuie sa incapa in local, anotimpul si momentul zilei pe care vrei sa il ai pentru nunta si orice cazare speciala pot avea nevoie invitatii tai.

Numar de invitati

Iata o intrebare importanta: ar trebui ca un cuplu sa aleaga localul inainte de a avea lista de invitati, sau sa numere musafirii si apoi sa aleaga locul? Nu este usor sa determini numarul oaspetilor la doua saptamani de la inceperea planificarii nuntii, dar daca nu ai idee de anvergura nuntii pe care o vei avea, nu vei putea alege un local potrivit. Nu este necesar un numar fix ca sa poti cauta localuri, dar una dintre primele intrebari ce vor fi adresate unui cuplu este legata de cati oaspeti asteapta. Locatie nunti

Avand o idee de dimensiunea nuntii tale – fie ca este vorba de 80, 150 sau 300 de persoane – iti vei permite sa tai locurile de pe lista ta, fara a fii nevoit sa le vizitezi personal, deoarece aproape fiecare sala de nunta in Brasov listeaza capacitatea de gazduire online, pe website (daca are unul).

Sezon

Cuplurile probabil au o idee despre sezonului in care doresc sa se casatoreasca, ceea ce poate ajuta, de asemenea, la modelarea cautarii locatiei de nunta. Dar nu uita: in mai multe locuri s-ar putea prezenta imagini dintr-un sezon frumos ca vara pe site-urile lor, deci asigura-te ca ceri sa vezi fotografii din sezonul in care tu intentionezi sa te casatoresti. In cazul in care locul de desfasurare organizeaza nunti in toate anotimpurile, asigura-te ca pui intrebari, cum ar fi: “Exista caldura si aer conditionat? Exista un spatiu “de rezerva”, in cazul in care dintr-odata incepe sa ploua? Exista o iluminare buna, astfel incat oaspetii nostri vor putea vedea desfasurarea serii?”

Nevoile invitatilor

Desi  casatoria poate fi unul dintre cele mai egoiste momente din viata unei persoane, atunci cand alegi sala de nunta in Brasov unde se va desfasura, trebuie sa iei in considerare nevoile speciale ale oaspetilor precum cazarea. Cu toate ca  orice local de nunta consacrat va avea accesibilitate adecvata pentru persoanele cu dizabilitati, un spatiu care nu este de obicei inchiriat in scopuri de afaceri, este posibil nu aiba acces complet pentru un scaun cu rotile.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Name and email are required