Marketing pentru afaceri de reparatii computere – Sfaturi usor de aplicat

Reparatii computere

Iata cateva sfaturi utile si practice de marketing care nu necesita prea mult timp sau bani si pe care de multe ori le puteti trece cu vederea in afacerea dumneavoastra de reparatii computere:

Oferta gratuit de ridicare si livrare

Acesta este un mod prin care puteti sa iesiti in evidenta fata de alte firme din orasul dumneavoastra din acelasi domeniu. Am descoperit ca oamenii sunt fie prea speriati sa-si deconecteze calculatoarele, fie pur si simplu nu gasesc timpul sa va aduca computerul. Acest lucru este foarte util pentru afacerile noi, deoarece cei mai ocupati ar putea sa nu poata gasi timp sa conduca sau sa paraseasca sediile lor. In ceea ce priveste alocarea timpului si a banilor de deplasare catre si de la clientii dumneavoastra – trebuie doar sa le includeti in preturile dumneavoastra.

Oferiti o a doua verificare gratuita

Aceasta forma de marketing este foarte usoara si eficienta. Puteti mentiona in reclama dumneavoastra ca veti oferi o a doua verificare gratuita. Atunci cand un client vine pentru a doua verificare, cum ar fi “daca computerul pe care il doreste este o afacere buna sau nu”, aveti doua situatii de a genera profit. Prima este in cazul in care calculatorul pe care il analizeaza ESTE o afacere buna si probabil ca nu veti putea sa bateti acest pret. Cu toate acestea, va puteti oferi sa configurati pentru el orice, sa instalati patch-uri de securitate corespunzatoare, programe antivirus etc.

Cealalta situatie este cand computerul nu este o afacere buna, si puteti oferi ceva mai bun pentru un pret mai mic , asadar, sa obtineti vanzarea unui nou calculator.

Publicitate pe vehicule

Daca efectuati orice lucrare de reparatii la domiciliul clientului, publicitatea pe vehiculul dumneavoastra este o oportunitate uimitoare de a va face cunoscut numele de multi oameni din intreaga localitate. Chiar daca nu primiti niciun apel direct din anunt, acesta va va ajuta sa va construiti marca. De exemplu, atunci cand un potential client se uita in ziarul local si ii este prezentata o lista uriasa firme de reparatii computere care va deservesc zona, a dumneavoastra va iesi in evidenta pentru ca v-ati facut cunoscuta marca.

Exista 3 moduri principale de a face publicitate pe masina dumneavoastra:

  1. Una dintre cele mai populare este vinilul din spate, care acopera complet fereastra din spate a masinii, dar va permite sa vedeti din interior.
  2. O alta optiune este atunci cand aveti o masina cu o anvelopa de rezerva pe spate (cum ar fi un Jeep), puteti obtine anvelope de cauciuc acoperite pentru aproximativ 500-1000 de lei.
  3. Daca aveti buget stabilit pentru marketingul service-ului de computere, puteti sa acoperiti intreaga masina cu anuntul dumneavoastra. Pentru a realiza acest lucru, puteti sa face o cautare pe Google pentru companii care realizeaza “infolieri auto” in zona dumneavoastra.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Name and email are required