Pret seif – Cat de important este pentru tine?

Nimeni nu trebuie sa iti spuna ca ai nevoie de mai mult decat o arma pentru a-ti proteja casa si familia de intrusi – trebuie sa stii cum si cand sa o folosesti, precum si modul cel mai potrivit pentru a o depozita si pentru asta un pret seif pentru arme nu ar trebui sa conteze prea mult. Un seif iti permite sa pastrezi armele incuiate si protejate impotriva utilizarii neautorizate, fie ca e vorba de copii, utilizatori neinstruiti sau intrusi. Un seif de arme iti ofera o modalitate sigura de a te asigura ca acestea nu ajung pe maini gresite, si in acelasi timp iti lasa inca posibilitatea de a ajunge la arma ta atunci cand ai nevoie de ea. Deci, cum alegi un seif care sa indeplineasca conditiile de siguranta potrivite pentru tine? Pe piata vei gasi diverse variante, cu fiecare cu un pret seif diferit. Iata cateva exemple de luat in considerare:

pret seif

1. Seif cu incuietoare pe baza de combinatie: Cele mai traditionale si populare tipuri de seifuri disponibile pe piata sunt cele care au incuietoare pe baza de combinatie de numere. In timp ce acestea necesita mai mult timp pentru a fi deschise, ele au o durabilitate mai ridicata decat cele cu alte sisteme de blocare.

2. Sistem de blocare biometric (cunoscut, de asemenea, ca si “Seif pe baza de Amprenta Digitala”): Desi preturile acestor seifuri sunt mai ridicate, acestea ofera una dintre cele mai personalizate si securizate sisteme de blocare. Decat sa se bazeze pe o combinatie sau o cheie pentru a fi deschise, seiful biometric utilizeaza amprenta ta unica pentru a permite accesul. Asta inseamna ca nimeni, in afara de tine ( si alti utilizatori autorizati, cu amprentele lor unice) nu poate ajunge la arma ta.

3. Lacat dublu: Un seif cu lacat dublu este exact ceea ce crezi ca este – pentru a fi accesat, acesta necesita ca ambele incuietori sa fie deschise.

4. Sistem de inchidere electric: De obicei considerat mai convenabil decat cele cu tastatura, seifurile cu sisteme de inchidere electrice permit o deschidere mai rapida. Ele au adesea incorporate masuri de protectie care blocheaza utilizatorii dupa un anumit numar de incercari incorecte. Pe cealalta parte, sistemele de inchidere electrice intampina mai multe complicatii si probleme tehnice decat cele cu sistem de inchidere manual, iar daca esti preocupat de pret seif, acesta este mai mic.

5. Sisteme de inchidere pe baza de cheie de acces: Pentru a accesa aceste seifuri trebuie sa ai cu tine o cheie speciala, lucru care poate fi in acelasi timp convenabil cat si riscant. Daca acesta cheie ajunge pe maini gresite, sistemul tau de securitate este compromis.

6. Seifuri construite in perete: Spre deosebite de seifurile portabile care pot fi mutate in diferite zone ale casei, acestea sunt construite direct in peretele casei de unde nu pot fi luate sau mutate. Cele mai multe seifuri de perete au incuietori fie pe baza de combinatie numerica, fie electrice, fie pe baza de amprenta. Acestea vin in diferite forme, marimi si preturi.

seif mobila

7. Rezistente la foc: Pana si seifurile din otel pot fi invinse de foc, acesta fiind motivul pentru care un seif rezistent la foc adauga un plus de securitate, plus care poate fi extrem de important. Concepute sa reziste unor temperaturi ridicate, acestea iti pot proteja armele chiar si intr-o stare de dezastru. Ele vin la pachet cu sisteme de inchidere electrice sau pe baza de combinatie de numere.

8. Rezistente la apa: Pe langa deteriorarile cauzate de incendii, avem daunele provocate de inundatii, care pot afecta seiful si continutul acestuia. Seifurile rezistente la apa sunt proiectate cu diferite tipuri de inchietori.

Atunci cand detii o arma, este important sa stii sa te folosesti de ea in mod responsabil si asta inseamna sa platesti orice pret seif pentru a te asigura ca atat tu cat si familia ta sunteti in siguranta.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Name and email are required