Profesionalismul pe primul loc – Cum alegeti un serviciu foto video de top

Examinati-le Profesionalismul

E adevarat ca nu toate serviciile foto video sunt la fel, de aceea cea mai buna modalitate de a garanta ca va veti alege cu un album de nunta de calitate este sa angajati un profesionist cu un trecut solid si variat de experiente din care sa va puteti forma o opinie clara asupra calitatii.

In timpul interviului, aflati la cate nunti au lucrat angajatii de la firma de servicii foto video, si de-a lungul a cator ani. In echipa lor poate fi un fotograf profesionist de 15 ani, dar care sa filmeze abia de anul precedent. Tineti minte, sa filmezi sau sa pozezi la o nunta este cu mult mai diferit decat la orice alt fel de eveniment; presiunea este mare, iar energia emotionala nu se potriveste pentru toata lumea.

Asigurati-va ca intrebati daca echipa a mai pozat la locatia nuntii dumneavoastra inainte. Daca da, ar putea stii deja unde sa stea pentru a realiza cele mai bune imagini sau cum sa incorporeze vitraliul antic al bisericii intr-o modalitate nuptiala unica.

Cu o astfel de experienta vine si nu numai cunoasterea a cum sa pozeze si fotografieze nunta, dar si cum sa se comporte in timpul ceremoniei si a petrecerii. De exemplu, cum se vor imbraca si cum se vor comporta in jurul petrecerii si a invitatilor dumneavoastra de la nunta? Fotografiile frumoase care imortalizeaza zambetele familiei si prietenilor sunt la fel de importante ca multimea pozelor facute miresei si mirelui. Și ca tot a venit vorba, vor fi langa dumneavoastra la fel de mult ca oricine de la petrecere, si in consecinta – cat de bine vi se potrivesc personalitatile? Prezenta echipei foto video va fi binevenita sau o povara? Intr-adevar, farmecul si abilitatea unei echipe de a se intelege toata lumea este un talent la fel de important precum serviciul prestat in sine. Cameraman

Lucruri de retinut:

  • Examinati elementele de baza ale imaginilor precum culoare, claritate, expunere, textura si compozitie.
  • Determinati stilul fotografului si a cameramanului – pozeaza si filmeaza imagini care sunt aventuroase si artistice, sau sunt standard si obisnuite?
  • Invitatii par naturali, sau constienti si crispati ca li se face poza?
  • Fotografiile capteaza tonul emotional in mod natural, sau sentimentele din pozele cuplului par fortate?

Vorbiti despre echipamentele lor

Desi puteti sa nu fiti un profesionist in domeniu, ar trebui sa stiti ce tip de camera si de echipament va folosi echipa foto video. Va veti da seama ca va intereseaza acest lucru mai mult decat credeti. De exemplu, sunt avantaje atat pentru poze cat si pentru filmari pe care ati putea dori sa le luati in considerare. Ar trebui de asemenea sa intrebati si despre ce program este folosit pentru a fi editate fotografiile si videoclipurile – daca vor spune ca nu le editeaza, fugiti!!

A intreba despre echipament, a strange informatii legate de optiunile dumneavoastra si formarea unor opinii si preferinte arata ca sunteti increzator in viziunea dumneavoastra si va ajuta sa o indepliniti in intregime. Fotograf

Stabiliti Costurile si Semnati Contractul

Cand ati hotarat sa rezervati echipa pentru data nuntii dumneavoastra, asigurati-va ca cititi toate detaliile legale legate de ce veti primi cu exactitate, inainte de a semna contractul. Asigurati-va ca fotograful cu care va intalniti este fotograful care se va ivi in ziua nuntii dumneavoastra, si daca ar trebui sa va asteptati la un al doilea cameraman sau asistent. Stabiliti cate parti din nunta dumneavoastra vor fi acoperite, si cate ore veti avea cu fotograful si cameramanul. Comunicarea si repetarea clara a detaliilor legate de ceremonie, petrecere si tipul specific de fotografii si videoclipuri pe care le doriti sunt vitale. Pana la urma, contractul exista pentru a va aminti atat dumneavoastra cat si lor despre serviciile asupra carora ati cazut de comun acord.

Cu aceste sfaturi, sunteti pe calea cea buna pentru a gasi  echipa de servicii foto video ideala pentru imortalizarea nuntii Dumneavoastra.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Name and email are required