Slabire cu ajutorul fito-terapiei

Pentru mine

Sa slabesti nu este un lucru deloc usor si toate femeile sunt de acord cu asta, cu siguranta. Mai ales atunci când te confrunti si cu o piele cu aspect de coaja de portocala sau cu colacei. Stiai însa ca fitoterapia este de mare ajutor atunci când vrei sa ajungi la silueta ideala?

Plante anti-celulita? Dietele drastice nu sunt cea mai buna idee atunci când vrei sa slabesti. Nutritionistii recomanda sa se consume alimente cât mai sanatoase si sa nu te privezi de unele alimente pentru a te îngrasa mai apoi brusc daca nu mai urmezi dieta. Produsele naturale sunt in acest caz cea mai buna solutie. Ananasul si papaya sunt cele mai bune fructe pentru a scapa de pielea cu aspect de coaja de portocala. Ananasul contine bromelina care actioneaza direct asupra proteinelor, contine foarte putine calorii si arde foarte eficient grasimile. Papaina din papaya actioneaza si ea foarte eficient contra celulitei. Sunt foarte bogate în vitamine si alunga foarte eficient senzatia de foame.

Plante anti-stres? Stresul poate sa stea cel mai adesea la baza luarii în greutate. Deci trebuie sa tai raul din radacina si sa apelezi la plantele cu un efect calmant. Adica valeriana, melissa, sunatoarea sau paducelul.
Plante care pot arde eficient grasimea? Ceaiul verde este foarte eficient atunci când vine vorba despre arderea de grasimi. Guarana este si ea o planta de mare ajutor care vine cu un plus de tonus si de vitalitate. Contine cafeina care poate stimula organismul. Produse naturale care te pot mentine în forma si care stimuleaza în acelasi timp organismul. Iar daca vrei sa accelerezi combustia de grasimi prepara o infuzie pe baza de coaja de portocale amare.

Plantele care alunga senzatia de foame? Pentru a reduce aportul de calorii si pentru a slabi eficient, poti miza pe plantele care reduc apetitul. Pectina din mere este de mare ajutor în acest caz.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Name and email are required