Transport Timisoara Budapesta – Cum sa alegi dimensiunea autocarului pentru grupul tau

Autocar pentru transport

Ai planuit sa mergi cu grupul de prieteni (sau clienti, parteneri de afaceri, etc) de la Timisoara la Budapesta, insa nu stii asupra carei dimensiuni de autocar pentru transport sa te opresti? Pentru ate ajuta am scris acest articol, sper ca vei gasi toate informatiile de care ai nevoie:

Alegerea dimensiunii poate fi usoara

Exista mai multe dimensiuni de autobuz si autocar din care sa alegi. Unele au in plus caracteristici de care ar putea avea nevoie grupul tau, in timp ce altele au doar o diferenta in numarul de locuri. Acestia sunt toti factorii de luat  in considerare atunci cand planifici transportul la sol. Transport Timisoara Budapesta

Numarul de locuri

Aceasta alegere pare destul de usora, dar uneori poate fi una dificila. In primul rand: intrebati-va cati clienti asteptati. Apoi intrebati-va daca veti avea orice adaugiri de ultim minut sau clienti care aduc mai multe persoane. Exista 2 tipuri principale de autobuze: mini-autocare si autocare. Principala diferenta dintre ele este numarul de locuri. Mini-autocarele sunt mai mici si variaza de la capacitate de la 21 la 36 de locuri, cum sunt cele disponibile pentru transport Timisoara Budapesta cu TransportBudapesta.ro. Cele mai frecvente sunt 21, 25, si 30 de locuri. Autocarele normale sunt mai mari; acestea sunt similare cu autobuzele pe care le vezi efectuand curse intre localitati. Acestea variaza in dimensiuni de la 45-58 locuri,  cele mai comune avand  46 sau 55 de locuri.

Unde te duci?

Destinatia grupului dumneavoastra va poate afecta, de asemenea,  decizia. In cazul in care grupul dvs. merge intr-o excursie de mai multe zile, vine ori pleaca  spre aeroport, autocarul  va avea nevoie de spatiu pentru bagaje (nu toate autobuzele au o zona separata de bagaje. Multe dintre mini-autocare au compartimente pentru bagaje foarte mici sau deloc. De asemenea, daca mergeti intr-o calatorie lunga sau de mai multe zile,  poate doriti sa aveti o baie la bord. Acestea sunt disponibile numai pe autocarele mari (cele cu capacitate de 46 sau de 55 de pasageri. Autocar pentru transport

Aceste marimi sunt cele mai bune pentru calatorii pe distante lungi, deoarece au nise mari pentru bagaje sub scaune, au  spalator, si de obicei sunt echipate cu DVD playere si monitoare in tot autocarul. Excursiile mai scurte, de obicei, nu au nevoie de aceste facilitati, ceea ce face alegerea pentru transport Timisoara Budapesta mult mai usoara.

Vehicule speciale

In afara de autocarele normale, mai exista cateva  specialitati de vehicule disponibile.  Aici vorbim de exemplu, de un autocar fabricat pentru segmentul Executiv. Acesta arata la exterior ca un autocar normal, dar diferenta este vasta in interior: in loc de scaune normale, aceste autovehicule sunt dotate cu interioare in stil living, care au canapele, fotolii, si scaune confortabile individuale. Cele mai multe au o zona cu separeu  si masa, tejghea pentru prepararea alimentelor, iar unele au un cuptor cu microunde si un frigider. Toate aceste autocare sunt echipate si cu spatii pentru spalat.

O alta versiune de specialitate pe care o puteti lua in considerare pentru transportul de la Timisoara la Budapesta este autocarul de petrecere; acesta este similar cu modelul Executiv, dar e o versiune mai casual. Modelul pentru petreceri seamana mai mult cu o limuzina mare, cu iluminare extra, margele de cristal si sticlarie. Acestea au, de obicei, un sisteme stereo de mare putere, si multe sunt dotate cu televizoare cu ecran generos.

Alegerea Finala

In cazul in care considerati toate aceste detalii in decizia dumneavoastra,  ar trebui sa fie destul de usor. Nu uitati sa va  ganditi  la cat de multi oameni transportati, daca asteptati oaspeti suplimentari, daca trebuie sa aveti spatiu pentru bagaje,  daca aveti nevoie de un interior special (cum sunt modelul Executiv sau de Petrecere). Intotdeauna aveti nevoie sa puneti intrebarile corecte atunci cand va rezervati un autobuz sau autocar.

Pentru voi care sunt lucrurile cele mai importante  pe care le cautati atunci cand alegeti un autocar pentru transport Timisoara Budapesta?

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Name and email are required